Verkooppunten

Verkooppunt worden van Organic Living Company

Onze missie is mensen producten te bieden die goed zijn voor mens, dier en milieu. Om dit bij de mensen goed over te brengen en de consument een persoonlijk advies te kunnen geven, zijn wij op zoek naar verkooppunten. Dit mag in een winkel, online of een combinatie daarvan.

Spreekt onze missie jou aan? Heb je interesse in onze producten en wil je graag weten of je verkooppunt kan worden? Vanzelfsprekend heb je hier een aantal vragen over. Wij hopen een aantal van deze vragen hieronder te beantwoorden, maar natuurlijk staan wij je graag persoonlijk te woord om vragen over onze producten en bijvoorbeeld voorwaarden te beantwoorden.

Kan ik verkooppunt van Organic Living Company worden?

Onze producten moeten nog bredere bekendheid krijgen, dus wij staan zeer open voor mensen die onze missie delen en consumenten willen adviseren welke producten daar het meeste geschikt voor zijn.

De producten mogen verkocht worden via de fysieke en online detailhandel en particuliere verkopers.

Dezelfde passie hebben is een must, de kennis hebben/krijgen daar zorgen wij voor!

NB Wij werken samen met CIVAS opleidingen, zodat je met korting mooie certificaten en diploma’s kan behalen!

Wat voor verkoopondersteuning krijg ik als verkooppunt?

Als verkooppunt krijg je (vanzelfsprekend) de beschikking over ons sales en marketing materiaal en mag je meedoen met alle landelijke acties die wij houden.

Je krijgt een vermelding op deze website als verkooppunt met daarin (indien van toepassing) je contactgegevens en het adres van je website.

Bij vragen over onze producten kun je snel antwoord verwachten, wij streven er naar om naast een premium product ook een premium service naar onze afnemers en diens klanten te bieden.

Wat zijn de leveringsvoorwaarden en minimale afname?

Om als verkooppunt te starten bieden wij een startpakket aan vanaf €249 (exclusief BTW en verzendkosten) Deze pakketten zijn met zorg samengesteld in de richting waarin jouw interesse het meeste ligt; personal care of nutrition. Vervolgorders kennen geen minimale afname verplichting. Bovendien verjaart jouw account niet.

​​Hoe kan ik meer informatie ontvangen of verkooppunt worden? 

Als je meer informatie wilt dan kan je ons telefonisch of via de e-mail bereiken. Wij staan je graag te woord en sturen graag nadere informatie toe. De meest eenvoudige manier van contact opnemen en verkooppunt worden is telefonisch op 06-51353741 of via het contactformulier op deze site. Voeg bij voorkeur alvast jouw motivatie toe.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram