Lavendel olie

Het is weer zo ver. Het is al een tijdje eerder donker, het is koud en mensen zijn snotterig. Ik heb het best wel lang volgehouden, want iedereen om mij heen is al ziek geweest en ik nog niet.

Maar laatst begon het toch een beetje te borrelen. Ik kreeg hoofdpijn en mijn neus begon een beetje dicht te zitten. Na het avondeten maar besloten om vroeg naar bed te gaan. Ik werd al snel wakker van een droge en pijnlijke keel. Waarschijnlijk omdat mijn neus dicht zat en ik gedwongen werd met mijn mond open te slapen. Na een vervelende nacht wakker liggen van het snotteren en keel/hoofdpijn, dacht ik: volle bak aan de producten van Essanté Organics!

Als eerst heb ik een druppeltje lavendel door de tandpasta gedaan en mijn tanden gepoetst.
Ik moest nog even niet aan eten denken, dus heb alles klaargemaakt en meegenomen in de auto richting werk. Na een half uurtje was de keelpijn iets minder, dus heb ik de Reds ingenomen met wat verse appelsap. Daarna het ontbijt; de vanille shake (amandelmelk, handje diepvriesfruit en een banaan met één schepje van de shake in de blender en klaar).
Alle supplementen ingenomen en met een druppel lavendel olie op mijn sjaal aan het werk gegaan. Een paar uur later voelde ik me al ietsje beter en in de middag lekker een groentesoep gegeten.
De hele dag door heb ik af en toe een nieuwe druppel lavendelolie op mijn sjaal gedaan. En nu…

Voel ik me weer prima!!! Jeeeeeeeeeeeeeej!!!!

Wat ben ik blij dat ik de producten van Essante Organics gebruik en met name vandaag de lavendelolie. Heerlijk!

Please follow and like us:

Geef een reactie