Kleine dingen, grote impact!

Soms kunnen hele kleine dingetjes jouw leven helemaal verbeteren. Dat is bij mij zeker het geval met de Bee’s van Essanté Organics.
Al een paar jaar deed ik er alles aan om van mijn vermoeidheid af te komen. Het was iets wat aan mij was bleven hangen, na mijn burn-out. Ik heb van alles geprobeerd zoals: vitamines van het Kruidvat, mezelf naar de sportschool slepen, zoveel mogelijk mijn weekenden vrijhouden om bij te komen van werken, yoga, meditatie, energiesupplementen, net doen alsof ik niet moe was, enzovoort. Sommige dingen hielpen wel een beetje, maar er bleef altijd een randje aan mijn dag hangen. Een randje met het gevoel van vermoeidheid.

Nu – bijna 3 jaar later – kan ik zeggen dat ik niet meer oververmoeid ben. Betekent dit dat ik niet moe ben na een nacht stappen? Of na een hele dag erop uit? Nee, natuurlijk niet. Dat zou heel raar zijn. Het verschil is alleen dat ik niet meer een week moet bijkomen, maar de volgende dag weer energie heb en gewoon sneller herstel. Het heeft mijn leven zo bijzonder goed verbeterd dat ik weer kan sporten zonder uitgeput te zijn, dat ik weer leuke uitjes kan plannen en ‘s avonds nog energie heb voor van alles, dat ik meer geduld heb voor andere mensen om mij heen.
Maar ook, dat ik eindelijk in zo’n positieve vibe terecht ben gekomen dat ik zelfs gewicht verlies.
De mensen die mij kennen weten dat afvallen voor mij heel moeilijk was de afgelopen jaren, maar in combinatie met gezonde voeding, de Reds, de Greens en de Bee naturals lukt het eindelijk.
En nu? Nu gaat het mij lukken om een gezonde levensstijl aan te houden en te genieten van het leven. Dit gun ik iedereen!

Please follow and like us:

Geef een reactie