Blog

Het topje van de ijsberg

Hèhè eindelijk pakt de grote media eens op wat er zoal in een lipbalm kan zitten! Het besef dat in 80% van de gevallen chemicaliën zitten die kankerverwekkend zijn, is zorgwekkend. Helaas wordt er momenteel nog te vaak gezegd; zolang je het niet op eet, kan het geen kwaad. Fout!! Alles wat je op je lichaam smeert zit binnen 30 seconden in de je bloedbaan…

Voor ons is het (klinkt gemeen) maar oud nieuws,  want bij alleen de lipbalm blijft het uiteraard niet! Wat dacht je van al je andere personal care producten?! Lees je wel eens de etiketten?!

Wellicht heb je een (over)gevoelige huid en behoor jij tot de kleine groep consumenten die al meer kijkt naar wat er eigenlijk in zit, omdat je daar niet tegen kan. Helaas kijken nog maar heel weinig mensen naar etiketten, omdat ze willen weten dat er geen chemicaliën inzitten! Laat staan dat ze bereid zijn om open te staan voor de effecten wat deze stoffen op lange termijn kunnen doen. Want laten we eerlijk zijn; je verwacht toch ook niet dat dit zomaar mag?!

Maar bedenk eens; waarom spuug jij eigenlijk je tandpasta altijd uit?

Dit bedrijf is door Manon in het leven geroepen juist omdat zij zo enorm heeft moeten zoeken naar de juiste en echt eerlijke producten. Dit vanwege haar jongste dochter haar eczeem huid. Maar naar mate ze zich meer ging inlezen, groeide de passie steeds groter om iedereen een bewuste keuze te kunnen geven van producten de je dagelijks gebruikt, volledig vrij van meuk.

Maar nog misschien wel het belangrijkste; ze staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Omdat e weet hoe frustrerend de zoektocht kan zijn in een oerwoud vol met chique marketing termen…

 

Please follow and like us:

Related posts

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram