Blog

Een gezond Halloween? Ja, dat kan!

31 oktober is het Halloween en mogen kinderen langs de deuren om daar vervolgens snoep te ontvangen. De moeders in mijn omgeving heb ik hier al over horen praten en de meeste vinden het een ramp. “Je wilt ook niet met appels aan komen op zo’n avond. En, gezond snoep? Wat is dat dan?”

Moeders waar ik mee praat hebben gevoelige kinderen en dan is snoep, met heel veel suiker en kleurstof, zeker geen goed idee. Want, wat geef je een kind die gevoelig is voor kunstmatig kleurstof? De vraag die ik wel eens stel is: waarom zou je überhaupt een kind vol willen proppen met suiker en slecht snoepgoed?

Het antwoord is ook altijd hetzelfde, namelijk: “soms heb je gewoon even geen keus”. Als ik aangeef dat ze dat wel hebben, wordt er altijd heel raar gekeken en is men sceptisch. Juist goed, want dan weet ik dat men kritisch kijkt naar de ingrediënten en weet ik ook dat juist die dames en kinderen heel blij zijn met de gezonde lolly’s.

Het kan namelijk wel anders. Essante Organics heeft lolly’s die goed zijn. Ik hoor je denken: “dat kan niet, gezond snoep bestaat niet”. Je kunt het bijna niet voorstellen, maar het is echt waar. De lolly’s zijn namelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten daardoor vitamines als A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D3 en E, maar ook foliumzuur, biotine (= vitamine B8 / H), calcium, ijzer, magnesium, kalium, zink, jodium (kelp) en mangaan. De kleur en smaak komt van vruchten en planten, dus ja, het is een gezond snoepje. Wil je hierover meer info? Bekijk de lolly’s op onze website en klik hier. link: https://organiclivingcompany.nl/webwinkel/product/kids-pops/

Wil je iets meer uitpakken met Halloween en vind je een lolly alleen geven niet zo leuk? Wij hebben voor de liefhebbers een print-it Lolliepop wraps_Halloween_1 gemaakt, waarmee je de lolly’s een echte Halloween-uitstraling kunt geven, zoals in de afbeelding hierboven. Het feestje kan nu helemaal niet meer stuk!

Happy Halloween Moms & Kids!

Please follow and like us:

Related posts

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram