Blog

6 Manieren om je mascara aan te brengen

De klassieke manier van aanbrengen van mascara lijkt misschien een universele manier maar is zeker niet de enige optie. Dus wordt het tijd om je horizon te verbreden: we delen we 6 nieuwe manieren met jou voor het creëren van geweldig mooie ogen!

 1. BEWEEG DE BORSTEL 
  Houd je van een langer blijvende krul? Breng dan zeker niet je mascara gelijkmatig aan over de lengte van je wimpers! In plaats daarvan moet je een dikkere laag aanbrengen bij de wortels van je wimpers door de borstel heen en weer te bewegen en vervolgens zachtjes naar de punten van je wimpers te kammen.
 2. BRENG JE MASCARA VERTICAAL AAN 
  Naar een meer natuurlijke look? Dat is eenvoudig! Het enige wat je hoeft te doen is het borsteltje verticaal te houden en de mascara verticaal aan te brengen. Gebruik de punt van het borsteltje en beweeg die punt langs de lengte van je wimpers. Voilà – langere, meer natuurlijk ogende wimpers in een handomdraai!
 3. FOCUS OP HET MIDDEN 
  Wie wil er nu geen grote, ronde ogen? We weten dat we dat willen! Dus hoe kun je dit bereiken? Maak mentaal een verdeling van je oog in drie delen. Breng dan mascara aan alleen op het middelste gedeelte door de punt van het borsteltje heen en weer in een opwaartse beweging aan te brengen. Je ziet het resultaat direct!
 4. BRENG MASCARA DIAGONAAL AAN 
  Een andere manier om je ogen groter te laten lijken is door de mascara diagonaal aan te brengen. De sleutel tot deze techniek is: de borstel opwaarts te bewegen onder een hoek in plaats vanaf de wortels recht omhoog. Vervolgens eindig je de look door je buitenste wimperhoeken wat extra aandacht te geven.
 5. BRENG WIMPERHAARTJES SAMEN
  Doll-eyes, een andere, zeer gewilde look die ook niet moeilijk te creëren is, ook wel spinnen-wimpers genoemd. Deze look is voorzien van super-dikke wimpers samengeknepen in punten. Creëer deze look door het aanbrengen van een dikke laag mascara en gebruik een pincet om steeds enkele wimperhaartjes aan elkaar te plakken door deze samen te knijpen.
 6. MAAK EEN HOEK IN HET BORSTELSTAAFJE
  Vind je moeilijk om de binnenste hoeken van je ogen te bereiken? Dan is deze truc iets voor jou! Buig voorzichtig het uiteinde van het staafje van het borsteltje totdat de borstel in een hoek van 90° komt vanaf de handgreep. Hierdoor kom je gemakkelijker overal bij. Echter als het uiteinde van het borsteltje eenmaal gebogen is, zal dat misschien niet of moeilijk terug te buigen zijn. Houd dit in gedachten voordat je het gaat proberen!

En hoe tof is het dat wij jullie sinds kort mogen verblijden met een mooie 100% natuurlijke mascara die ook nog eens door zijn mooie ingrediënten blijkt te werken als een wimper serum!

Onze mascara bevat de volgende ingrediënten: 

Gezuiverd water

ORGANIC Kamille hydrosol

ORGANIC Rijstpoeder

ORGANIC Zonnebloemolie

Lecithine

Vitamine E

ORGANIC Oregano blad extract

ORGANIC Tijm Extract

ORGANIC Kaneelschors extract

ORGANIC Rozemarijn bloem extract

ORGANIC Canadese Geelwortel extract

ORGANIC Citroenschil extract

ORGANIC Vanille Orchidee

Please follow and like us:

Related posts

Leave a Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram